Stresshantering

Hur ska man klara av att ”leva i nuet” om man inte hittar ro att ens andas? Det första vi gör när vi föds – och som alla väntar på med stor spänning – är det första Andetaget. Först efter det kan omgivningen slappna av: Barnet har klarat sig igenom förlossningskanalen ut, in i denna vår värld – GRATTIS!!

Sen börjar livet: Tidigt lär vi oss konsten att hasta oss på, bli effektiva, försöka hinna i kapp och erfara den besvikelse då tåget gick utan oss. Och så har vi glömt det som vi allra första början lärde att göra: att ANDAS. 

Det känns när det sticks i bröstet, det domnar i armar och ben, vi undrar varför vi känner yrsel, tappar fokuset, blir glömska osv. Det ena ger det andra och då är vi mitt i utmattningen. 

Dessutom är så lätt att trilla dit igen efter att en gång varit där! Men det finns de som tar varningens tecken på allvar, saktar ner livstakten och börjar välja det som ”är bra för mig”.

Meditation

Ordet meditation kan orsaka stresspåslag bara det! Men lugn! Vi kan skippa det ordet helt eller bara lära oss att andas igen! 

Med hjälp av tex guidad meditation och avslappningsövningar har Du möjlighet att få en liten egen stund, utanför Ditt vanliga liv, och bara vara. Såklart får du tips och råd till ett bättre strukturerat vardagsliv!

Stresshantering samt meditation som stresshantering är subventionerat enligt Skatteverket och du kan utnyttja din friskvårdspeng hos arbetsgivaren.

ASK - Healing